BESTELLEN & VERZENDEN

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst dan bezorgen wij uw pakket via transportbedrijf PostNL of eigen transportdienst naar het door uw opgegeven adres. Zodra het pakket bij ons wordt verzonden ontvangt u per email een track & trace code waardoor u uw pakket te allen tijde kunt volgen.

Voor het bezorgen van meubels nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. Ook is het is mogelijk dat u uw bestelling (gratis) komt afhalen in ons magazijn. U kunt dit aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Let op: Prijzen zijn excl. bezorging! Kiest u voor de optie bezorgen? Zodra uw bestelling bij ons binnen komt nemen wij contact met u op om de bezorgkosten te bespreken. Deze kosten worden naderhand in rekening gebracht.

Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail bestellen zodat we samen met u een prijs kunnen afspreken. De verzendkosten voor het versturen van kleine artikelen zoals verlichting en accessoires vallen onder het standaard tarief en worden met PostNL verstuurd voor €6,95 (NL) of 12,95 (BE).

Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.