BESTELLEN & VERZENDEN

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst dan bezorgen wij uw pakket via transportbedrijf PostNL of eigen transportdienst naar het door uw opgegeven adres. Zodra het pakket bij ons wordt verzonden ontvangt u per email een track & trace code waardoor u uw pakket te allen tijde kunt volgen.

Voor het bezorgen van meubels nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. Ook is het is mogelijk dat u uw bestelling (gratis) komt afhalen in ons magazijn. U kunt dit aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Onze meubels worden zorgvuldig bezorgd door onze eigen transportdienst. Woont u binnen een straal van 100 km van Beneden Leeuwen dan berekenen wij GEEN bezorgkosten (min. orderbedrag €400). Woont u verder weg? Of koopt u voor minder dan €400, dan bespreken wij van te voren met u wat de kosten zijn. Deze worden dan achteraf in rekening gebracht. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail bestellen zodat we samen met u een prijs kunnen afspreken. De verzendkosten voor het versturen van kleine artikelen zoals verlichting en accessoires vallen onder het standaard tarief en worden met PostNL verstuurd voor €6,95 (NL) of 12,95 (BE).

Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.